Lite av varje och test.

Då man är hemma från jobbet med feber som kommer och går, kan det bli så att man i emellanåt blir lite rastlös. Men man orkar inte göra något fysiskt, då kan man passa på att greja lite med hemsidan. Bytt tema på den till ett som jag tycker passa bra. Glömde ta förebild men vad gör det. Ni kan ju kolla hur den blev nu.

Som ni vet så fick Doris sin diagnos i somras, DLE. Det är en autoimmun sjukdom. Hon åt kortison och immunsänkande medicin, vi har trappat ner på kortisonet tills hon inte behövde äta mer. Doris fick förhöjda levervärden av den immunsänkande medicinen, vilket veterinären sa att det kunde hända. Så nu äter hon ingen medicin alls och mår hur bra som helst, hon är mycket pigg och glad, leker fortfarande som om hon var en unghund. Och hennes levervärden är nu normala.

Frisse mår bra, han har ju blivit veteran nu. 8 år blev han den 2/10. Han sover lite mer nu men han kan allt fortfarande få sina eurasierryck och få igång Doris att leka ibland. Han kan allt jaga smådjur som möss och liknande, han är snabb som en vessla. Han springer fortare än Doris vilket han alltid har varit.

Just nu håller vi på att bygga hönshus. Så snart kommer det bo några höns här. Får se hur det går med min fågelfobi, det går bra så länge dom inte flyger omkring. Men det skall bli kul att ha några hönor här.

Nu har jag inte mycket mer att skriva, skall nog lägga mig snart så kanske man mår bättre imorgon.

Ha det gott alla! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s