Veckan som varit….

Denna vecka har bara svischat förbi, tiden har gått jätte fort. Hundarna har varit med 3 dagar på jobbet. Vi såg förra helgen att Doris var torr om nosen, så hon fick åka med till jobbet för en liten koll, tur att man jobbar på en veterinär klinik.

Veterinär tittade lite och såg även att hon var lite svullen på insidan av nosvingarna, så hon går just nu på en antibiotika kur. Doris är ju en liten grävare så hon kan ha fått en liten inflammation p.g.a. det, eller så har hon lite zink brist, så nu får hon även Viacutan på maten.

20190328_155946.jpg

Hon är lika pigg och glad som vanligt.

Dom har rätt duktiga när dom är med på jobbet, Frisse skäller ibland, vilket är väldigt irriterande men han tystnar när man säger till honom. Dom tycker att det är kul att gå promenader i Partille.

 

Som sagt så har veckan farit förbi i en väldig fart och nu är det lördag kväll, i dag har jag varit i Färjelanda och behandlat fina Elliot som har spondylos och diskbråck. Jag har även slängt skräp och pantat burkar, även handlat lite. I morgon blir det hund promenad i Trollhättan med några andra hundar, jag skall försöka att ta lite kort med kameran. Jag testade den  dag för att se om objektivet funkade, det har blivit lite suddiga bilder när jag använt det, men nu efter jag gjord rent det ordentligt så funkar det som det skall igen. Lite smakprov nedan.

IMG_5085

Och det är sååå svårt att ta bra kort på Doris, just för att hon är svart.

IMG_5086

Det blir lite bättre när Frisse är i bakgrunden.

IMG_5083

Eller så kan det vara för att jag står lite längre i från 😉

Som sagt jag skall försöka ta lite kort i morgon, vi får se om jag kommer i håg det.

Ha nu en bra lördag kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s