Sista valpen, börja med Haga’s Hundvård igen.

Ja nu har sista valpen flyttat, lilla Abigail som kommer att kallas för Sally åkte med sin nya matte Lena och nya husse Per hem till Hudiksvall i dag. Det känns allt lite tomt, just för att Abigail har varit med mig nästan dygnet runt nu dom senaste veckorna.

Så nu kan man börja satsa på behandla hundar igen, kan i och för sig bara behandla på helgerna och röda dagar för att jag jobbar på vardagarna. I morgon blir första hembesöket hos sponsorekipaget Yenna och Johanna, det skall bli spännande och roligt. Jag har inte masserat hundar sen december. Ni kan läsa om Yenna och Johanna under menyn sponorekipage.

Specialen den 19 maj, jag sitter och funderar på om man skall anmäla någon av hundarna, Doris lär väl fortfarande vara nakenhund då. Frisse har inte varit på någon utställning sen Öland 2015 då han blev champion, skall man chansa på honom, jag vet inte! Men jag skall åka dit i alla fall.

Är någon sugen på ringträning så hojta till!!

Nu blir det snart promenad för vovvarna här, det kommer säkert mer blogginlägg nu när tiden finns igen.

DSC01017.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s