Planer under hösten

Helgen den 15-17 september kommer jag var på Överlidas camping, då den årliga Eurasierhelgen går av stapeln. Jag kommer erbjuda prova på massage för 200 kr/ hund. Ni kan läsa mer här på Jeanette Dybergs blogg, titta under menyn Eurasierhelg 2017. Vill ni boka tid under helgen så kan ni göra det här som kommentar eller skicka PM på Facebook. 


Min trogna el- maskin kommer att följa med ner till Överlida.


Under hösten kommer jag att ha föreläsning på Ale-Bk, lite nervöst men jag hoppas att det kommer gå bra. Jag vet inte vilket datum än och jag vet inte riktigt hur jag skall lägga upp det, så är ni intresserade så lämna gärna kommentar om vad ni vill jag skall prata om. 

Fler nyheter är att jag från den 1/10 kommer jag gå ner i tid på mitt jobb inom vården och kommer kunna lägga ner mer tid på att Företaget. Och från och med oktober kommer jag att hyra ett rum på Ale-hundträningshall en dag i veckan och jag kommer vara där på tisdagar. Jag skall fortsätta att vara ambulerande. 

2 reaktioner till “Planer under hösten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s