Lite nyheter på hemsidan

Jag har gjort om lite på hemsidan, flyttat hit lite av kennel sidan, som valpplaner och lite sånt. Gå gärna in och kolla och kom med kommentarer, den är inte färdig än det ska tilläggas. I och med att det blir första kullen här så är det svårt vad man skall skriva och vad man inte skall skriva. Och så skall info om tilltänkt hane komma dit med 😉, men den karamellen suger jag på en stund till. 

Och så har jag gjort en ny meny för rehabilitering för hund med, jag kände att det är nog lite lättare om allt står under samma meny. Om ni känner att jag skall skriva mer där, eller något annat ni tror skall vara med så skriv en kommentar bara. Det är så svårt själv att skriva tycker jag, speciellt när man sitter på kunskapen själv så är det lätt att glömma skriva saker. 

Jag har fortfarande tider lediga för rehab om någon är intresserad, hör av er på PM eller ring 076-1816121. 

Lägger in en bild bara för att, det är lite tråkigt med blogginlägg utan bilder. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s