Nyår, mys och plugg! 

Just nu kör jag soffmys med hundarna efter att jag har jobbat hela nyårs helgen. Jag har försökt att plugga inför provet jag har om en vecka, men det har inte gott så bra. Det känns som att man läser och läser men det hamnar i något slags ”tomrum” man har i huvudet och sen kommer man inte ihåg någonting. Jag får göra ett nytt försök senare i dag.

Sen närmar sig My Dog med rasmonter och hela baletten, jag känner att det har tagit väldigt mycket energi från mig detta året. Jag gillar inte det, för jag vill alltid lägga minst 110% på det jag gör, men jag känner att det har inte varit så i år. Vilket har resulterat i kort stubin och lite grinig. 

Förhoppningsvis så klarar jag diplomeringen i GSM massagen nästa vecka! Då kommer priset på massagen höjas med, priset står under rubriken hundmassage. Och jag har fått min praktik med, så den 18 och 19 januari så ska jag vara på Ale veterinärklinik i Alafors, det ska bli så sjukt spännande.

Nu får jag gå och sova en stund efter denna nattens jobb, och så bjuder jag på en bild jag tog i början av förra veckan. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s