Masserat lite !  

Nu har jag fått masserat några hundar,  det känns jätte bra och man börjar vänja sig. Greppen och hur mycket man ska ta i sitter i ryggmärgen nu. Det är otroligt roligt och jag mår så bra av att ta hand om hundar. Jag fyller på med energi med. 

Nu kommer lite bilder från olika tillfällen. 

Alma

Foto: Lotta Lindström

Alma igen.

Focus

Foto: Hasse Nilsson

Desoto 

Foto: Hasse Nilsson

Jag har masserat några till men har inte kort på det. 

Det känns som om det går framåt i alla fall. 

Jag ska vara på Ale Hund tränings hall på söndag den 18/12 mellan 11-16 och massera hundar. Om ni vill komma dit så går det bra att boka här eller på fb. Ni kan också ringa eller smsa mig på 0761816121 (dock så krånglar min mobil så svarar jag inte försök igen). 

2 reaktioner till “Masserat lite !  

  1. Anna Frisk

    Heidi o Loeki tackar så mkt för massagen, de uppskattade det väldigt mycket! ( jag vill också ha massage, kanske kan du sälja in konceptet massage för både hund och ägare!)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s