Haga’s Hundvård

Nu är mitt företags namn registrerat i Bolagsverket, och nu är namnet mitt, ja i alla fall i Västra Götaland 😄. Nu behöver jag bara fundera på en logga med, jag har inte den blekaste hur den ska se ut. Har ni förslag så skicka gärna en kommentar. Och jag hoppas att jag kommer få mycket att göra i framtiden 😉. 

Pluggandet går väl sådär, jag får huvudvärk varje gång som jag försöker (behöver läsglasögon), jag har dock inte varit och köpt några än. Jag behöver även massera mer hundar, så jag lär mig ordentligt. Har prov i det i januari 😱. 

Foto: Maria Douglasson


Just nu funderar jag på vad jag ska skriva på månadens elev som skolan har, det kommer visas på deras hemsida och på fb. Måste ju skriva bra saker och så folk vill läsa om en. 😊 Lite spännande och nervöst. 

Sen ska jag plugga igen. Mycket plugg nu, det är roligt men det vi läser nu är jätte svårt. Hoppas att det fastnar bara. 😁

Förresten ett stort tack till alla som läser min blogg! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s