Bloggar från IPaden nu.

Första inlägget från ”paddan”, jag köpte den nu i veckan för att ha till företaget. Som ni vet så utbildar jag mig till canineopat, och jag har ju skrivit journalen på alla hundar jag har masserat. Jag tyckte att det blev för jobbigt att skriva för hand, och pärmen med journaler tar mycket plats och alla pappersutskrifter man måste göra. Så jag funderade på vad man kunde använda istället, jag kom fram till att en surfplatta är ju smidig och ta med sig överallt och skrivs journaler i. 

Så sist nu när jag var i skolan som inte ligger långt från Ullared, åkte jag till Netonnet. Och hittade en som var smidig och till bra pris. 😊

En sådan här blev det, jag tänker inte skriva märke på den. 😉


Än så länge är jag nöjd, jag laddade ner Word appen med, så nu går det att skriva journaler på ett bra sätt. 

Det tar även bra bilder. 

En höst bild.


Och hundbilder. 
Den var mycket lättare att blogga ifrån än mobilen. 
Ha en bra kväll! 🍁 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s