Handlerkurs!

I dag har jag varit på handlerkurs. Ale Bk hade anordnat detta och handledaren var Rebecca Govik. Jag bestämde mig för att ta med mig Doris, hon behöver lite träning hon med.

Skillnaden mellan handlerkurs och ringträning är att på handler så fokuseras det på mig, man får tips och råd på hur man bäst visar hunden. På ringträning fokuserar man på hunden och vad den behöver tränas på.

I dag fick jag massor av kanon bra tips och råd, jag provade även på nya saker, som att svänga åt ett annat håll och sånt. Jag ska ta med mig dessa tips i framtiden, och jag kommer definitivt att gå mer på hennes träningar.

Nu behöver vi bara peppa upp Doris så hon blir lite mer uppåt på utställningar. Vi får se hur det går på söndag, går det inte så bra så får hon vila till nästa år, lite tråkigt men man vill ju visa sin hunds bästa sida, hon behöver säkert bara växa till sig lite.

Jag tog tyvärr inga bilder,  det tänkte jag inte på. Jag slänger in en gammel bild.

image

Så här skulle hon vart i dag. :mrgreen:

2 reaktioner till “Handlerkurs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s