Vad tycker ni?

Jag har gjort om min andra blogg till eventuellt ett litet företag, jag kommer inte fixa företagen än. Jag måste gå ut skolan först, men om det visar sig att ni vill anlita mig som handler mycket, så blir det nog att jag fixar detta tidigare. Vad tycker ni om namnet?

Haga´s Hundvård & Utställningscoach

Namnet ”Haga” är ett smeknamn jag fått på jobbet. Har ni några andra förslag så får ni väldigt gärna tipsa mig om dom. 🙂

Kolla gärna igenom hemsidan och kommentera om ni ser något fel. Jag kommer blogga här under tiden jag går i skolan (om tid finns). Jag är jätte peppad för att börja i skolbänken igen och framför allt plugga till något jag jätte gärna vill bli.

Jag börjar i skolan den 1 augusti, jag får 1 vecka semester innan. Det skall bli så kul!

Ha det bra nu i värmen, drick mycket vatten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s